FAQ

Programare la asigurator in vederea deschiderii dosarului

   Pentru ca stim cat de scump este timpul tau, si cat de incomfortabila este implicarea intr-un accident rutier, initial prin prisma formalitatilor pe care urmeaza sa le infrunti nefiind familiarizat cu domeniul daunelor auto, apoi prin toate celelalte etape pe care trebuie sa le parcurgi pana sa ajungi la obtinerea despagubirilor. 

   Tinand cont de experienta acumulata in domeniul asigurarilor si instrumentarii dosarelor de dauna, am creat acest serviciu pentru a-ti veni in intampinare si a-ti elibera timpul atat de pretios.

   Cu ARODEC, in eventualitatea in care esti implicat intr-un accident rutier, te aflii la un click sau apel distanta de o experienta ce te va face sa privesti altfel o intamplare neplacuta cum este implicarea intr-un accident de circulatie.

   ARODEC este un serviciu de asistenta la dauna, in centrul caruia este asezat clientul. In cazul in care sunteti implicat intr-un accident rutier, aveti acces imediat la serviciile oferite: ghidare la locul accidentului prin aplicatie mobila sau call center dedicat, tractarea autovehiculului avariat de la locul accidentului catre destinatia aleasa de catre dumneavoastra, asistenta pe toata derularea dosarului de dauna de la programarea in vederea efectuarii constatarii prin preluarea de catre un consilier dedicat care va v-a insoti fizic in fata asiguratorului si va v-a fi alaturi pana la recuperarea prejudiciului.